Nëntotali
0.00

Qantë Krahu Për Meshkuj, BK03

8.99 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Qant krahu e vogël per meshkuj, e përshtatshme për udhtime që gjërat tuaja peronale si:  telefoni, adapteri, kuleta, etj. të jen në një vend të vetëm dhe te sigurta.  Me një dizajn elegant dhe shum praktike.
  • qante,krahu,për,meshkuj,,bk03

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve