Nëntotali
0.00

Skarë Metali, 18Inch

64.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  A ju pëlqen të bëni Barbekju? Me këtë skarë të kazanit të koleksionit BBQ ju mund të përgatisni mishin, peshkun dhe perimet tuaja me prush, i cili u jep pjatave tuaja shijen tipike të skarës.
  Nxehtësia direkte dhe indirekte. Një Barbecue në kazan karakterizohet nga forma konveks nga e cila ka marrë emrin. Nuk është vetëm një tas me rrjetë, por edhe një kapak.
  Kjo ju jep shumë mundësi të tjera për të përgatitur pjatat tuaja të preferuara të Barbecue. Me kapakun që mbyllet, barbekju juaj mund të përmbushë një funksion furre dhe ju mund të përdorni nxehtësinë direkte dhe indirekte.
  Me skarën e ajrit inox ju mund të rregulloni gjithashtu sasinë e oksigjenit dhe në këtë mënyrë temperaturën në BBQ. Kapaku ka një dorezë të madhe për ngritje të lehtë. 
  Në brendësi ka një grep me të cilin mund ta varni kapakun kur nuk e përdorni.

  Me grile kromi, Grila e kësaj skarë ka një diametër prej 45 cm; një madhësi e mirë për shumë njerëz. Dëshironi ti mbani disa gjëra brenda mundësive? Më pas vendosini nën skarë në rrjetën e kromuar. 
  BBQ ka një lartësi prej rreth 83 cm, kështu që ju mund të bëni Barbekju në këmbë pa pasur nevojë të përkuleni shumë përpara. Mirë për shpinën tuaj! Kapëse hiri dhe rrota
  Nën tasin e zjarrit është një kapëse hiri që, siç sugjeron emri, mbledh hirin. Shumë i dobishëm, sepse kjo ju kursen shumë punë pastrimi. Lëvizja e skarës është e lehtë falë dy rrotave dhe dy dorezave në tasin e zjarrit.

  Kapak i emaluar prej porcelani dhe tas zjarri
  Grilë ventilimi prej çeliku inox
  Kolektor i hirit i lëvizshëm për pastrim të lehtë
  Raft magazinimi i kromuar
  Lehtë për tu lëvizur falë 2 rrotave
  Dimensionet e skarës pas montimit: 83 cm e lartë, 48,5 cm e gjerë, 48,5 cm e thellë
 • skare,metali,,18inch

Produkte te ngjajshme



Ofertat





Lista e Krahasimeve