Nëntotali
0.00

Shportë për Mbeturina,Smart,14L

25.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Shportë për Mbeturina,Smart.

  Sensori i integruar i lëvizjes infra të kuqe, automatikisht hap dhe mbyll kapakun në heshtje pas 5 sekondash. Mbajini duart tuaja të pastra dhe larg mbeturinave.

  Qesja e plehrave është e fiksuar fort, dhe pamja është e pastër dhe e rregullt për të parandaluar që qesja të ulet.

  Sensori infra të kuqe pa kontakt - hap automatikisht kapakun duke lëvizur dorën ose gjurin në zonën e sensorit 30 cm.

  Sensori i dridhjeve-hap automatikisht kapakun duke prekur koshin e plehrave.

  Prekni sensorin - hap automatikisht kapakun duke prekur kapakun.

  Shtypni butonin hap për ta hapur atë për një kohë të gjatë.

  Hapni kapakun dhe fikeni energjinë.

  E pajisur me një portë USB dhe një bateri litiumi 1200 mAh, ju mund ta karikoni lehtësisht koshin e plehrave në vend që të shpenzoni kohë në bateri.

  Kutia e integruar e ruajtjes së qeseve të plehrave në fund, e lehtë për tu zëvendësuar thasët e plehrave, e përshtatshme për shumicën e thasëve standardë të plehrave.

  Dizajni i humanizuar, mbyllni fort kapakun për të parandaluar rrjedhjen e erës së veçantë. Depozita e integruar e magazinimit mund të mbushet me erëza për të eliminuar aromat. Mbulesa e sipërme e koshit tonë të plehrave mund të ndahet për heqje të lehtë dhe pjesa e trupit mund të pastrohet për higjienë.

  Porta USB është montuar me një mbulesë gome të papërshkueshme nga uji dhe i gjithë koshi i plehrave është i papërshkueshëm nga spërkatja.

  Teknologjia e induksionit me vonesë 5 sekondash, mbyllja e kapakut mund të parandalojë çdo hapje të panevojshme për fëmijët, kafshët shtëpiake ose këmbësorët. Mbyllni kapakun dhe mos u shqetësoni se mos lëndohen fëmijët ose kafshët shtëpiake.

  Ky kosh inteligjent mund të përdoret në shtëpi, dhoma gjumi, banjo, kuzhina, dhoma ndenjeje, restorante, zyra, sallone thonjve, berbere etj.

  Dimensionet:19,1 x 10,2 x 24,8 centimetra
 • shporte,për,mbeturina,smart.

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve