Nëntotali
0.00

Dekorim Peme:Santa Claus

2.49 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Nga Krishtlindjet e Botës së Vjetër. Legjenda e Santa Claus-it rrjedh nga figura evropiane Shën Nikolla dhe shkrimtarët amerikanë që kanë shkruar poezi për fëmijë në shekullin e 19-të. Santa Claus u bë njeriu i gëzuar i veshur me të kuqe, heroi popullor për të cilin ëndërrojnë të gjithë fëmijët në prag të Krishtlindjeve. Santa Claus mishëron pafajësinë e fëmijërisë dhe kënaqësinë magjike. Ornamenti ynë me  Santa është një shtesë festive për pemën tuaj të Krishtlindjes!
  • dekorim,peme:santa,claus

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve