Nëntotali
0.00

Dekorim Peme:Phone Cabin London

6.99 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Ornament për pemën e Krishtlindjes të kabinës telefonike me xham të kuq evropian.
       Madhësia: 2.2x6cm
  • zbukurim:kabine,telefonike,london.

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve