Nëntotali
0.00

Shishe Qelqi, 11x33cm

4.49 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Bokall

  Materiali: Qelq

  Dimensionet: 11x33cm.

  Mund të përdoret si për pije të nxehta ashtu edhe për të ftohtët. 

  Mundësisht, uji duhet të mbetet në enë për 12 orë për të elimimuar rrezikun nga mikrobet.

   Nga këndi i kapakut deri në thellësinë e tij, çdo proporcion është konsideruar me vëmendje

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve