Nëntotali
0.00

Kavanoz Qelqi, me Dizajn, 660cc

0.49 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën

Out of stock

Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Nuk duhet të ekspozohet ndaj ndryshimeve të papritura të temperaturës.

  Mund ta ruani ushqimin pa ajër.

  Sipërfaqja e lëmuar e qelqit.

  Nuk shkakton përkeqësim të shijes si enët plastike të ushqimit.

  Është i lehtë për tu pastruar.
 • kavanoz,qelqi,,dizajn,,660cc

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve