Nëntotali
0.00

Enë për ëmbëlsira, 2 Nivele

3.99 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Ena është e shkëlqyeshme për servimin e ëmbëlsirave të ndryshme.

  është e ndarë në 2 nivele, dhe ka hapsirë të mjaftueshme.

  është dekorative në hap me trendet më të reja të aksesorëve të kuzhinës.

  Ena posedon dorezën e cila e bënë më të lehtë zhvendosjen e saj.

  Pastrohet lehtë dhe është praktike për përdorim.


Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve