Nëntotali
0.00

Kavanoz, Papafingo, Çelik, Mopita, 1 Copë

5.99 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Projekti Loft fisnikëron funksionin e ruajtjes, duke u dhënë kavanozëve që përbëjnë linjën një konotacion të fortë dekorativ.
  Kavanozë prej çeliku të zi mat, të galvanizuar, kapakë bambu dhe shkrime në ngjyrë bakri.
  Materialet e ndryshme dhe kombinimet e pazakonta i japin linjës modernitet dhe i referohen koncepteve të arkitekturës industriale.

  Përmasat: 9,5 x 9,5 x 14 cm;
 • kavanoz,,papafingo,,çelik,,mopita

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve