Nëntotali
0.00

Shkalle me 2 Nivele, 18502

14.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën

Out of stock

Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Shkalla 18502 është e dedikuar për përdorim në zyra, shtëpiake, dyqane dhe depo. Është e përkryer për punët e përditshme të kryera në lartësi të ulëta. Dimensionet e vogla kur palosen e bëjnë të lehtë vendosjen kur nuk është e nevojshme Dizajni tërheqës, kompakt i bërë me çelik të një cilësie të lartë të përfunduar në të bardha Hapat jo të rrëshqitshëm ekstra të gjerë 310 x 205 mm Shkallët anësore të forta shina anësore që ofrojnë mbrojtje shtesë kundër dëmtimit të dyshemesë. 
  • shkalle,me,2,nivele,18502

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve