Nëntotali
0.00

Rreth Elastik Fitnesi

3.99 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Futja e unazave Pilates në rutinën tuaj të stërvitjes sjell disa efekte pozitive në trupin tuaj. 
  Meqenëse shumica e ushtrimeve Pilates fokusohen në tonifikimin e muskujve të trupit, këto unaza ndihmojnë gjithashtu në tonifikimin e muskujve, duke përfshirë muskujt e kofshëve, muskujt e kraharorit dhe pjesën e sipërme të krahëve. 
  Për më tepër, kur shtyhet midis kofshëve, rezistenca ndihmon gjithashtu muskujt e barkut dhe këmbëve. 
  Ose gjithashtu mund të forconi muskujt e gjoksit duke kapur të dy dorezat në rrethin magjik dhe duke e shtyrë atë nga brenda. 
  Këtu janë përfitimet e përdorimit të rrethit magjik të unazës Pilates në rutinën tuaj të stërvitjes.
  Rrezik i reduktuar ose minimal i lëndimit me rezistencë maksimale të ulët
  E lehtë për tu përdorur në shtëpi,
  Ndihmon në ndërtimin dhe tonifikimin e muskujve me çdo stërvitje rezistence duke përdorur Magic Circle.
  Rrit stabilitetin e pjesës së sipërme të trupit dhe ekuilibrin e përgjithshëm
  Pajisje të vogla, të lehta për tu mbajtur gjatë udhëtimit dhe të lehta për tu ruajtur në shtëpi.
 • rreth,elastik,fitnesi

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve