Nëntotali
0.00

Mouse Gaming, White Shark, Marcus

14.50 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    White Shark, Marcus e pajisur me sensor optik Sunplus 621 të cilësisë së lojrave, i aftë deri në 4800DPI dhe normën 1000Hz. Butoni i rregullueshëm i DPI mundëson kalimin e lehtë ndërmjet 1000/1500/2500/4800 DPI, duke ju dhënë nivelin e duhur të saktësisë për cilindo lojë që luani.  Përmirëson shtrëngimin që pengon gishtat nga rrëshqitja.

    -Gjatësia: 1.8m
  • mouse,gaming,white,shark,marcus

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve