Nëntotali
0.00

Televizor Philips, 50inch, 50PUS7555, UHD 4K, Smart

499.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Televizor Philips i përshtatshëm për shtëpin apo zyrën tuaj.Me performancat të cilat i ka ofron pamje të qartë të fotografisë.  Përjetoni një nivel tjetër të pamjes mbresëlënëse. Auto Depth Enhancer rregullon nivelet e kontrastit me shumë shtresa për imazhe më reale. Tani mund të shikoni edhe detajet më të vogla në çdo skenë.Me performancat të cilat i ka ofron pamje të qartë të fotografisë falë kualitetit 4K UHD.

  -50inch
  -4K Ultra HD 3840 x 2160p
  -Sistemi: Android
  -Smart Tv
  -Garancioni: 2 vite
 • tv,televizortelevizor,philips,50inch,uhd,4k,smart

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve