Nëntotali
0.00

Hekur për flokë Arzum, AR5021

23.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Figaro e përbërë nga materiali keratin dhe vaj argan, pllaka qeramike, formojnë flokët tuaj pa dëmtuar ato dhe mbrojnë shkëlqimin natyror të flokëve tuaj. Ju mund të zgjidhni temperaturën më të përshtatshme për flokët tuaj me vendosjen e temperaturës (140�C - 230 �C) për çdo lloj flokësh. Falë cilësimit profesional të temperaturës prej 230�C, ju mund të formoni lehtë flokët tuaj dhe të merrni pamjen ideale. 

  Ekranit LED siguron funksionim dhe ruajtje të lehtë në sajë të mbylljes automatike pas 30 minutash.

  -Temperatura max: 230 �C
  -Temperatura min: 
  140 �C
  -Pllaka nga materiali keratin

 • hekur,floke,arzum,ar5021

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve