Nëntotali
0.00

Mikser Arzum, ar183

62.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Mikser Arzum praktik dhe i përshtatshëm për kuzhinën tuaj.Fal fuqisë 300W dhe funksionit Turbo, arrini që shpejtë dhe me efikasitet të arrini ti përzini përbërësit tuaj të nevojshëm. 

  -300W
  -Ena e përbërë nga çeliku inox
  -Shtesat për përzierje të ndryshme
  -Nuk ka garancion

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve