Nëntotali
0.00

Ore e mencur Galaxy 5 Classic, 45mm BT

469.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Samsung Galaxy Watch5 Pro SM-R920NZTAEUC 45mm BT Titanium gri.
  Gjurmimi i rrugës GPS ofron udhëzime kthesë pas kthese për çiklistët dhe alpinistët.
  Bateria më e madhe në pajisjen tonë të veshur për aventura në natyrë.
  Arritni qëllimin tuaj të shëndetit duke matur përbërjen e trupit tuaj me sensorin Samsung BioActive.
  Monitorimi i gjumit monitoron shëndetin tuaj gjatë natës.
  Ekrani i përparmë më i fortë me xham safiri.
  Udhëzuesi juaj për aventurë, monitoroni konsumin tuaj të kalorive me radhë
  Funksioni krejt i ri Training Route ju lejon të importoni rrugët e trajnimit në formatin GPX nga telefoni juaj inteligjent në orën, duke sinkronizuar listën tuaj të rrugëve.
  Një bateri që zgjat gjithë stërvitjen, Mos u frenoni duke e ditur se ora juaj mund të vazhdojë, me kapacitetin më të madh të baterisë në serinë tonë të veshjeve.

  Bateria 590 mAh
  Sensori i fuqishëm bioaktiv 3-në-1 i Samsung-ut kontrollon në mënyrë efikase tre sensorë për regjistrimin e kushteve shëndetësore: 
  një sensor optik të rrahjeve të zemrës, një sensor elektrik të zemrës (EKG) dhe një sensor të analizës së rezistencës bioelektrike.
  Ndiqni rrahjet e zemrës dhe shëndetin kardiovaskular për të zbuluar rrahjet jonormale të zemrës dhe për të gjurmuar presionin e gjakut.
  Sensori bioaktiv mund të regjistrojë presionin tuaj të gjakut, duke ju ndihmuar të menaxhoni presionin e lartë ose të ulët të gjakut.
  Menaxhoni të gjithë trupin tuaj, nga përqindja e yndyrës trupore (BIA) deri te pesha e muskujve skeletorë. 
  Të gjitha reagimet personale që ju nevojiten për të qëndruar në rrugën e duhur.
  Numëroni hapat, kaloritë dhe më shumë. Ora juaj inteligjente do të zbulojë aktivitetin fizik për të gjurmuar stërvitjet tuaja – duke mbështetur më shumë se 90 ushtrime. 


  Xham safiri
  Maskë titani
  Rezistente ndaj ujit
  Tani ekrani i përparmë dy herë më i fortë falë xhamit safir.
  Madje duket e pathyeshme dhe e aftë për të marrë goditje të mëdha me maskat e zeza të titanit ose gri.
  Gjithçka që ju nevojitet në pëllëmbën e dorës - në fakt në kyçin e dorës. Sistemi i pavarur Wear OS e bën të lehtë instalimin e aplikacioneve si Google Maps ose Youtube Music.

 • ,ore,e,mencur,galaxy,5,classic,,45mm,bt

Produkte te ngjajshme



Ofertat





Lista e Krahasimeve