Nëntotali
0.00

Fotrollë për Samsung Galazy, Z FLIP4

84.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Forma elegante me një shtresë lëkure.
    Mjaft e hollë për të ndihmuar në mbajtjen e telefonit në madhësinë e xhepit
  • fotrolle,për,galazy,flap,leather,,z,flip4,fotrolle,për,galazy,,z,flip4,,flap,leather

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve