Nëntotali
0.00

Fotrollë për Samsung, A53 5G

39.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Shihni pemët dhe pyllin. Ky mbulesë mbrojtëse Galaxy A53 5G tani është bërë pjesërisht nga një produkt i ricikluar dhe vjen gjithashtu në paketim miqësor ndaj mjedisit që përdor letër në vend të plastikës.
  Mbulesa e portofolit Galaxy A53 5G Smart S View është e veshur me një shtresë antimikrobike që ndihmon në mbrojtjen e tij nga mikrobet. 
  Ai është i mbushur me një aditiv me bazë zinku që bllokon përgjithmonë rritjen e mikrobeve, duke mbrojtur kështu kapakun nga mikrobet.
  Mbulesa inteligjente e portofolit S View e Galaxy A53 5G ka një xhep të brendshëm të fshehur, në mënyrë që të mund ti mbani me lehtësi kartat tuaja të zgjedhura çdo ditë.
  Mbulesa e hollë por e fortë e Galaxy A53 5G Smart S View ofron mbrojtje nga pjesa e përparme në pjesën e pasme.

 • fotrolle,për,samsung,,a53,5g

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve