Nëntotali
0.00

Pjatë e Cekët, Luminarc ∅26cm

2.29 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:


  Bërë nga Opal, një material 3 herë më rezistent se qeramika.

  Materiali: qelq i zbutur.

  Xhami i zbutur është një material qelqi që është deri në 5 herë më i fortë se xhami konvencional.

  Ka veti të jashtëzakonshme dhe rezistente termike.

 • cekët,,∅26cm,rrafsht,tanir,mish,servim,pjat

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve