Nëntotali
0.00

Xhezve për Kafe, Rosfrej, Atlas Nr 6

4.99 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Xhezve për Kafe, Nr 6.

  Në përbërje me material inox.

  Me dorezë mbojtëse gjatë përdorimit.

  Shumë praktike.

  Pastrohet shumë lehtë.
 • xhezve,kafe,rosfrej,atlas,nr,6

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve