Nëntotali
0.00

Gota për Ujë, Allegra, 6cp

4.99 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Lartësia: 3 1/2 inç
  Diametri i poshtëm: 2 1/4 inç
  Diametri i lartë: 2 3/4 inç
  Kapaciteti: 11.75 oz

  E projektuar për të qenë mjaft e gjithanshme për ambiente formale dhe të relaksuara, kjo gotë është e përkryer për çdo restorant, bar, sallë bankete ose ngjarje me ushqim.
  Dizajni i tij kristal i qartë mundëson shikueshmëri të shkëlqyeshme të produktit në mënyrë që të shfaqni pijet tuaja të specializuara.

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve