Nëntotali
0.00

Pjatë e Cekët, 27x24cm

1.92 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Pjatë e dizajnuar në mënyrë unike me kënde të buta të rrumbullakosura për ta shërbyer me lehtësi.
  Bërë nga materiali cilësorë i zbutur duke i dhënë një ngjyrë të bardhë të pastër.
  Xhami Opal është 100% higjenik.

  Bërë nga gotë borosilikati e butë e zbutur.
  Rezistent ndaj temperaturës drastike deri në 130 gradë. 
  I sigurt për përdorim si në Mikrovalë ashtu edhe në enëlarëse

Produkte te ngjajshme



Ofertat





Lista e Krahasimeve