Nëntotali
0.00

Xhoker për Pastrim, me Kovë Rrotulluese, 19L, Spin

10.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Seti i pastrimit përfshin;
  - Kovë 19 litra me grilë
  - leckë dyshemeje me dorezë teleskopike (lartësia 150 cm)
  - lecka e pastrimit është me mikrofibër
  - koka e leckës është e rrotullueshme, e cila mundëson pastrimin edhe të vendeve të vështira për tu arritur
  - e përshtatshme për disa lloje dysheme (pllaka, laminat, parket)
  - disponohen ne ngjyra te ndryshme
 • xhoker,pastrim,,kovë,rrotulluese

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve