Nëntotali
0.00

Astra Lipstick Long Lasting-02

6.20 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Buzëkuqi i lëngshëm Hypnotize është buzëkuqi i lëngshëm ekskluziv me ngjyra intensive,  me një mbajtje të gjatë dhe një teksturë unike dhe të ndryshueshme.
  • astra,lipstick,long,lasting-02

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve