Nëntotali
0.00

Rimel Zgjates per Qerpikët e Rremë,13ml

7.25 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:

    Astra Make-up Universal Rimel për volum zgjatues për efektin e qerpikëve të rremë.


  • rimel,zgjates,per,qerpiket,e,rremë,13ml

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve