Nëntotali
0.00

Shampon për Heqjen e njollave të ngjyrave të flokëve,Young,200ml

6.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  • Shampon për Heqjen e njollave të ngjyrave të flokëve,Young,200ml
  • Largon njollat ​​nga shërbimi i ngjyrave
  • Për përdorim në ballë, veshë, qafë dhe duar
  • Qetëson lëkurën
  • Nuk ka erë të keqe
 • shampon,per,heqjen,e,njollave,të,ngjyrave,të,flokëve,young

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve