Nëntotali
0.00

Sapun Duarsh meShkumë "Xiaomi Mi x Simpleway"

5.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Sapun dore me shkumë Mi X Simpleway Marka: Xiaomi Mi
  Dimensionet e produktit:75x75x114mm
  Pesha bruto: 393.6 g
  Pesha neto: 327 g
  Materialet: Të lëngshme
  Ngjyra:Transparente
 • sapun,duarsh,meshkume,"xiaomi,mi,x,simpleway"

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve