Nëntotali
0.00

Mbajtës për Telefon, në Veturë

5.40 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Mbajtëse magnetik me shirit të dyanshëm e cila i përshtatet çdo telefoni.Fal magnetit të saj cilësor, arrihet që telefoni të ketë një vendosje të sigurtë.


  • mbajtes,telefon,ne,veture

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve