Nëntotali
0.00

Makarona, Fusilli 40, Divella, 500 Gr.

1.02 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Përbërësit: Grurë i fortë, ujë.

  Vlerat Energjike për 100 GR: 

  -Energji: 355 kcal

  -Yndyrna: 1.7 g

  -Karbohidrate: 72.0 g

  -Proteina: 13.0 g

  -Kripë: 0.04 g

  -Koha e përgaditjes: 10 Min

  -Të konsumohet brenda afatit të shtypur në paketim!

  - Të ruhet në vend të thatë dhe temperaturë deri në 20 °C

  Sqarim!!!

  Megjithëse ne kemi marrë të gjitha masat për të siguruar që çdo informacion mbi produktin është i saktë, produktet ushqimore ndryshojnë shpesh dhe si rezultat përbërësit, sasia e përbërësve, vlera ushqyese, alergjenët mund të ndryshojnë. Para konsumimit, gjithmonë duhet të lexoni etiketën, përkatësisht deklaratën e produktit dhe të mos mbështeteni vetëm në informacionin e publikuar.

 • makarona,fusilli,40,divella,500,gr.

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve