Nëntotali
0.00

Senzor dyersh H2102, smart acme

23.40 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Sensorët e dyerve ju mundësojnë të përmirësoni sigurinë e shtëpisë ose zyrës tuaj dhe të merrni njoftime në smartphone tuaj. 
  Këto pajisje kërkojnë qendrën Zignito dhe një aplikacion të dedikuar për të përdorur veçoritë inteligjente.
  Zbulimi i lëvizjes deri në 10-20 milimetra
  Sinkronizoni me pajisje të tjera
  Përditësimet dhe sinjalizimet e statusit në kohë reale në telefonin tuaj inteligjent.
  Nuk ka instalime elektrike

  Wi-fi
  Funksionon përmes pajisjeve Android
  Kontrolli i zërit
  Operohet përmes iPhone / iPad

 • senzor,dyersh,h2102,,smart,acme

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve