Nëntotali
0.00

 • Mobileri
 • /
 • Rafte
 • /
 • Varëse për Rroba, 75x42x160cm, FlyBat 8006

Varëse për Rroba, 75x42x160cm, FlyBat 8006

9.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Tubat e raftit të zorrës me dy shtylla janë prej alumini dhe të mbuluara me bojë mbrojtëse.

  Shirita tërthor anësore janë të përshtatshme për tu vendosur rroba mbi to, për shembull, pantallona të hekurosura.

  Është mirë të përdorni varëse rrobash për raftin, kështu që rrobat mund të vendosen shumë herë më shumë.

  Një plus i madh i raftit të rrobave është prania e rrotave të vogla, falë të cilave mund ta lëvizni raftin edhe të mbuluar plotësisht me rroba.

  Përfitimet e Raftit:

  Mjaft e madhe për të akomoduar më shumë rroba;

  Kompakt, në thellësi, për të kursyer hapësirë;

  Montim i lehtë dhe mjaft i shpejtë;

  Nuk kërkon përdorimin e mjeteve shtesë;

  Falë rrotave - transportohet lehtë edhe i ngarkuar;

  Raft i dyfishtë;

  Shufra tërthore të vogla;

  Në fund të raftit është një raft i vogël për këpucë;

  Priza plastike për tubacione.

   Përmbajtja e raftit:

  6 tuba të mëdhenj, me diametër 25 mm;

  4 tuba të mesëm, me diametër 22 mm;

  2 tuba të vegjël, me diametër 19 mm;

  6 tuba të vegjël të shkurtër, me diametër 22 mm;

  2 këmbë-rafte (plastike);

  4 rrota;

  8 montime T;

  4 priza;

  Kuti kartoni për mbajtje dhe ruajtje

  Dimensionet:

  Gjerësia: 75 cm.

  Thellësia: 42 cm.

  Lartësia: 160 cm.

  Pesha: 3.5 kg.

 • varese,rroba,,flybat,8006

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve