Nëntotali
0.00

Skuter Elektrik, Moove, CB064SZ

329.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  🔎Madhësia e rrotës: 10 inç
  🔎Lloji i rrotës: Rrotat me bërthamë najloni
  🔎Pesha e artikullit: 1000 gram
  🔎Stili i frenave frena: E përparme
  🔎Madhësia e gomave: 8.5 inç.
  🔎Kapaciteti i peshës: 120 kg.
  🔎Shpejtësia: Maksimumi 20 km/h.
  🔎Gama: maksimumi 30 km (në varësi të peshës, mënyrës së drejtimit, gjendjes së tokës dhe temperaturës së jashtme).
  🔎Frena e motorit elektronik të frenave të diskut para dhe të pasme.

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve