Nëntotali
0.00

Thithëse elektrike me korrent, Mini

69.99 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  • Modeli: Mini fshese me korrent pa tela
  • Motor elektrik BLDC
  • Kapaciteti i rezervuarit 100 ml
  • Shpejtësia e rrotullimit prej 88000 rpm
  • Filtri HEPA 30 AW
  • Dy fuqi thithëse
  • Funksionim standard deri në 30 minuta
  • Me fuqi maksimale deri në 9 minuta
  • Përmasat: 26.7 x 5.5 x 5 cm
  • Pesha: 500 gr
 • thithese,elektrike,me,korrent,,mini

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve