Nëntotali
0.00

Karrige për Zyre, 7312

74.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Karrige tavoline kompjuteri e zyrës klasike Puresoft me mbushje në mes të pasem dhe mbështetëse krahu.Funksioni i rregullueshëm dhe i kyçur i bllokimit rrit stabilitetin dhe kontrollin në pozicione të ndryshme  të karrigës. Rregullimi pneumatik i lartësisë së sediljes,  material kualitativ nga lëkura.

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve