Nëntotali
0.00

Set instax mini 11, Lilac Purple, Bundle Box

117.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Rregullimi manual i ekspozimit tani është automatik në modelet e mini serisë ekuivalente të mëparshme! Ekspozimi është i automatizuar kështu që mund të bëni fotografi me performancë të lartë dhe cilësi të lartë. Sensori i dritës në lente zbulon automatikisht dritën dhe përcakton mënyrën e shkrepjes pa pasur nevojë për ndërhyrje. Me ekspozimin automatik, detyra juaj do të jetë të shijoni bërjen e fotografive pa menduar për kushtet fizike.Me ndihmën e pasqyrës pranë lentes, lehtë mund të rregulloni kornizën e fotos tuaj. Mos harroni të poziciononi mënyrën e selfies midis 30 dhe 50 cm nga zona ku do ta merrni. Në këtë mënyrë do të merrni selfie nga afër.

  -Madhësia e fotos 2.4 "× 1.8" (62 mm 46 mm)
  -Lente 2-pjesësh, 2-pjesësh, f = 60 mm 1: 12,7
  -Kontrolli i ekspozimit Automatik, Lv 5,0 - 14,5 (ISO 800)
  -Përmasat: (107.6 mm 121.2 mm × 67.3 mm)
  -Seti përfshin: Aparatin, Çantën,Albumin,Filmin

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve