Nëntotali
0.00

Android box Set, RED360 AIR 8K

69.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Përdorni aplikacione më të shpejta me 4 GB RAM DDR3 dhe memorie të brendshme 32 GB.
  Lidhje me shpejtësi të lartë me Gigabit ethernet
  Sistemi operativ Android 9, aplikacionet Playstore dhe Redstore instalohen dhe fillojnë lehtësisht
  Shtoni shumicën e aplikacioneve tuaja në ekranin bazë për ta bërë atë më të dobishëm.
  Mbështet video 4K Ultra HD, 10 bit, 60 fps.
  Shijoni filmat dhe seritë më të reja televizive me Wi-Fi me dy breza me shpejtësi të lartë.
  Përdor teknologjitë më të fundit për Buffering&Ri-Buffering, shkurtoni kohën e ngarkimit të kanaleve tuaja të preferuara.

  Sistemi operativ :     Android 9.0
  Bërthama e procesorit :Katër bërthamorë
  Procesori :         Allwinner H6
  Rezoluta e mbështetjes : 4k
  Ethernet :        1 x 10/100 MBps
  WiFi :           802.11n 2.4G/5GHz
  Gjithëfituesi :   Chipset H6

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve