Nëntotali
0.00

Toster RAF, R263

12.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Tostieri është projektuar për të thekur  dy copa buke në të njëjtën kohë. 

  Tostieri ka 6 gradë tiganisje, gjë që është shumë e rëndësishme, sepse është e nevojshme të merren parasysh nevojat individuale të çdo anëtari të familjes. 
  Gjithashtu,  ka një ndarje të lëvizshme për thërrimet dhe si dhe ka  mundësinë e mbështjelljes së kabllos nën trupin e tosterit.

  Lloji:  mekanik
  Fuqia: 650 W
  Numri i thekëseve : 2
  Materiali : metal
  Funksioni i ndërprerjes së menjëhershme të punës para përfundimit të kohës së caktuar.
  Funksioni i qendrës automatike siguron pjekje uniforme të bukës së trashë dhe të hollë
  Kuti me izolim termik
  Furnizimi me energji elektrike: 220-240 V 50 Hz
 • toster,raf,,r263,,thekëse,bukes

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve