Nëntotali
0.00

Brushë për Flokë, R.412

6.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Furça nxehet në më pak se 30 sekonda.
    Dizajni i tij është i rehatshëm në dorë dhe mbron flokët.
    I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve sepse kanë temperatura të ndryshme.
    Mund ta kontrolloni lehtësisht sepse ka 3 butona.
    Lehtë për tu ruajtur, spina ka një vend për ta varur.
    Lehtë për tu përdorur, kordoni i tij rrotullohet 360 gradë.
    Pesha për njësi: 675 g
    Butoni i energjisë për të kontrolluar Ndezur/Fikur
    Cilësimi i ciklit të ndryshueshëm: 950°F- 890°F-830°F-770°F-710°F
    Rritje e shpejtë e temperaturës në 2 minuta
    Funksioni i mbrojtjes nga mbinxehja
    Maks. kordoni i rrymës 1.65 m
  • brushe,për,flokë,,r.412

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve