Nëntotali
0.00

Grirëse Elektrike, Prej çeliku inox, RAF

19.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  • Motor 150 W me shpejtësi të lartë, i fuqishëm

  • Grirje e imët, grirë e trashë, bluarje, prerje e hollë, e trashë

  • Aparat inox që hiqet dhe lahet

  • Dhoma e ruajtjes së aparateve

  • Trupi inox 

  • Mbulesë speciale mbrojtëse për të parandaluar spërkatjen gjatë përpunimit.

  • Tabaka ushqimore me kapacitet të madh (3L)

  • Butoni i sigurisë për heqjen e lehtë të rendeve • grirese,elektrike,,prej,çeliku,inox,,raf

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve