Nëntotali
0.00

Hekur për Hekurosje, RAF R1261

8.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Fuqia, W): 1000-1999 W
  Tensioni (V): 220 V
  Numri i modelit: Hekuri elektrik
  Zgjedhja e modalitetit: Tre marshe
  Certifikimin Eurotest (CE)
  Lloji i Hekuri i thatë
  Materiali: Baza Teflon jo ngjitëse
  Mënyra e kontrollit: Mbrojtës dixhital
  Stili Hekuri me tela
  Pesha e logjistikës 1.300
  Madhësia e logjistikës - gjatësia (cm) 30
  Madhësia e logjistikës - lartësia (cm) 20
  Madhësia e logjistikës - gjerësia (cm) 20
 • hekur,per,hekurosje,,raf,r1261

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve