Nëntotali
0.00

Kalorifer RAF, R.1182

12.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Emri i produktit: Ngrohës me ventilator
  Modeli: SS-09
  Materiali i trupit: material shumë rezistent ndaj flakës
  Fuqia e vlerësuar: 1800 W
  Metoda e ngrohjes: Teli ngrohës me aliazh Fe-krom
  Tensioni nominal: 200 V
  Zona e përdorimit: <20 ㎡
  Frekuenca e vlerësuar: 50 Hz
  Madhësia: 250x185x270 mm
  Pesha e paketimit: 5 kg
  Madhësia e paketimit: 35x23x30CM
 • kalorifer,raf,,r.1182

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve