Nëntotali
0.00

Detektor të Zjarrit/Tymit, TSS915A

9.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Lloji: Detektorë tymi
  Instalimi i sensorit infra të kuqe:Tavani
  Burimi i energjisë Bateri e jashtme DC 9V
  Rryma qetësuese          <=8uA
  Ndjeshmëria e alarmit 0,09-0,15dB/m
  Pajtohuni me standardin   EN 14604:2005/AC:2008
  Rryma e alarmit            <=16 mA
  Vëllimi i alarmit >85dB(A) @ 3 metra
  Pragu i tensionit të ulët <=7,5V
  Koha e heshtjes 10 minuta
  Jeta e shërbimit të produktit > 10 vjet
  Madhësia 100,8 mm në diametër x 36,7 mm thellësi

 • detektor,te,zjarrit/tymit,,tss915a

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve