Nëntotali
0.00

Thithëse për Veturë, E A6

14.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Thithëse për Veturë, E A6 është ideal për pastrimin e hapësirave të ndryshme  në veturën tuaj. , E A6 , nuk ka nevojë për të ndryshuar çanta. Pastron lehtë edhe zonat më të vështira për tu arritur. Furça e tapës është e disponueshme për të pastruar tapiceri të automjetit. Ju mund ta përdorni atë të lagur ose të thatë. Ka filtër Hepa.

  -Fuqia: Rreth 60W

  -Tensioni: 12V

  -Niveli i zhurmës: 85db • thithese,për,veturë,,e,a6

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve