Nëntotali
0.00

Tastier Weibo, WB-8012

13.50 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Tastier WB-8012 e cila fal kualitetit të saj të lartë ka një qëndrueshmëri të gjatë dhe është mjaftë praktike kur e përdorni.Pershtatet me : Windows XP / 2000 / Vista / 7 / 8.x / 10 dhe Mac OS 10.5.1.


  -Përmban gjithësej  105 taste
  -Windows XP / 2000 / Vista / 7 / 8.x / 10 dhe Mac OS 10.5.1

 • tastier,weibo,wb-8012

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve