Nëntotali
0.00

Toster, Hausberg, HB-3510NG, I Zi

13.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Me anë të Housberg, HB-3510NG Tosterit arrini të thekni buken në mënyrë cilësore dhe e cila është lehtë për pastruar falë sipërfaqeve jo-ngjitëse. Lehtë për të ruajtur në kuzhinë në sajë të mbajtësit të kabllos dhe rregullimit vertikal. Falë dorezës së izoluar, është e sigurt për tu përdorur, ndërkohë që indikatori i dritës tregon se kur ushqimi është gati.

  -Veshje jo ngjitëse e pllakave
  -Kontrolli i temperaturës
  -Pastrim i shpejtë dhe i lehtë
  -Tensioni i furnizimit: 220 - 240 V
  -Fuqia: 800W

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve