Nëntotali
0.00

Grill Elektrike, Haeger HG-2679

37.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:

    Me anë të Haeger HG-2679 arrini të thekni buken në mënyrë cilësore dhe e cila është lehtë për pastruar falë sipërfaqeve jo-ngjitëse. Lehtë për të ruajtur në kuzhinë në sajë të mbajtësit të kabllos dhe rregullimit vertikal. Falë dorezës së izoluar, është e sigurt për tu përdorur, ndërkohë që indikatori i dritës tregon se kur ushqimi është gati.

    Fuqia: 220V  2000W  50HZ
  • grille,elektrike,,haeger,hg-2679,,toster

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve