Nëntotali
0.00

Vluese Uji Haeger, 7839, 2.L

11.99 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Vluese uji cilësore dhe e përshtatshme për kuzhinën e juaj.Falë fuqisë 2000W, arrihet vlimi më i shpejtë i ujit. Gjatë vlimit të ujit edhe mbasi e keni hequr nga priza, prapë e mbanë temperaturën e ngrohtë edhe për një kohë të caktuar.Falë materialit të saj cilësor ajo është e përbërë me sistemin e mbrojtes kundër mbinxehjës. Arrini vlim të shpejtë të ujit falë vluesës Haeger.


  -Fuqia  2000W
  -Kapaciteti i enës: 2L
  -Materiali: Plastikë e fortë
  -Treguesi i nivelit të ujit
  -Funksioni i fikjes automatike
  -Butoni ON/OFF


Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve