Nëntotali
0.00

Vluese uji Dsp, 1.7L, 1500W

6.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Vluese e ujit Dsp e cila është cilësore dhe e përshtatshme për kuzhinën e juaj.Falë fuqisë 1500W, arrihet vlimi më i shpejtë i ujit. Gjatë vlimit të ujit edhe mbasi e keni hequr nga priza, prapë e mbanë temperaturën e ngrohtë edhe për një kohë të caktuar.

  Falë materialit të saj cilësor ajo është e përbërë me sistemin e mbrojtes kundër mbinxehjës. Arrini vlim të shpejtë të ujit falë vluesës Haeger.

  -Fuqia:1500W
  -Kapaciteti i enës: 1.7L
  -Materiali: Plastikë e fortë
  -Treguesi i nivelit të ujit
  -Funksioni i fikjes automatike


Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve