Nëntotali
0.00

Vluese Dsp, 1.8L 1500W

12.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  DSP Vluese Uji cilësore dhe e përshtatshme për kuzhinën e juaj.Falë fuqisë 1500W, arrihet vlimi më i shpejtë i ujit. Gjatë vlimit të ujit edhe mbasi e keni hequr nga priza, prapë e mbanë temperaturën e ngrohtë edhe për një kohë të caktuar.Falë materialit të saj cilësor ajo është e përbërë me sistemin e mbrojtes kundër mbinxehjës. Arrini vlim të shpejtë të ujit falë vluesës DSP.


  -Fuqia  1500W
  -Kapaciteti i enës: 1.8L
  -Treguesi i nivelit të ujit
  -Funksioni i fikjes automatike
  -Butoni ON/OFF

 • vluese,dsp,1.8l,1500w

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve