Nëntotali
0.00

Grirëse Dsp, KM4010

13.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Grirese Dsp, KM4010 e përshtatshme dhe ideale për coptimin e frutave apo ushqimeve të juaja të preferuara.Fal fuqisë 300W, mundëson coptimin e shpejtë dhe efikas të ushqimeve për një kohë mjaftë të shkurtër.Fal shtesave të saj të përbëra nga celiku, ju mundë ta ndërroni shtesën dhe ta përdorni edhe për përzierje.

  -Fuqia:200W
  -Voltazha:220-240
  -Trupi i jashtëm: Plastik
  -Kapaciteti: 1.5l


Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve